Στην Ηπειρο και συγκεκριμένα στο Ανατολικό Ζαγόρι, στο χωριό Δεμάτι βρίσκεται η καλλιέργεια τρούφας

Καλλιέργεια τρούφας

Στην Ηπειρο και συγκεκριμένα στο Ανατολικό Ζαγόρι, στο χωριό Δεμάτι βρίσκεται η καλλιέργεια τρούφας για την οποία θα χρειαστούν 3 – 4 χρόνια για την πρώτη παραγωγή, οπότε και το χωράφι θα δώσει δείγματα για το αν είναι ιδανικό για τη συγκεκριμένη καλλιέργεια. Ο εμβολιασμός των δέντρων εγίνε από την Ομάδα του Troufa Club.

Υπάρχουν πολλές ποικιλίες που ευδοκιμούν σε άγρια μορφή (περίπου 80 παγκοσμίως) και μερικές από αυτές (περίπου 7), αξίζει να καλλιεργηθούν. Οι καλλιεργήσιμες ποικιλίες είναι συνήθως αυτές που το μέγεθός τους μπορεί να είναι από 5-10 γρ. μέχρι και 1 ή 1,5 κιλό.

Στην Ηπειρο και συγκεκριμένα στο Ανατολικό Ζαγόρι, στο χωριό Δεμάτι βρίσκεται η καλλιέργεια τρούφας για την οποία θα χρειαστούν 3 – 4 χρόνια για την πρώτη παραγωγή, οπότε και το χωράφι θα δώσει δείγματα για το αν είναι ιδανικό για τη συγκεκριμένη καλλιέργεια. Ο εμβολιασμός των δέντρων εγίνε από την Ομάδα του Troufa Club Με Tuber brumale εμβολιάσαμε κάποια από τα δέντρα μας Στην Ηπειρο και συγκεκριμένα στο Ανατολικό Ζαγόρι, στο χωριό Δεμάτι βρίσκεται η καλλιέργεια τρούφας για την οποία θα χρειαστούν 3 – 4 χρόνια για την πρώτη παραγωγή, οπότε και το χωράφι θα δώσει δείγματα για το αν είναι ιδανικό για τη συγκεκριμένη καλλιέργεια Στην Ηπειρο και συγκεκριμένα στο Ανατολικό Ζαγόρι, στο χωριό Δεμάτι βρίσκεται η καλλιέργεια τρούφας για την οποία θα χρειαστούν 3 – 4 χρόνια για την πρώτη παραγωγή, οπότε και το χωράφι θα δώσει δείγματα για το αν είναι ιδανικό για τη συγκεκριμένη καλλιέργεια. Ο εμβολιασμός των δέντρων εγίνε από την Ομάδα του Troufa Club Στην Ηπειρο και συγκεκριμένα στο Ανατολικό Ζαγόρι, στο χωριό Δεμάτι βρίσκεται η καλλιέργεια τρούφας για την οποία θα χρειαστούν 3 – 4 χρόνια για την πρώτη παραγωγή, οπότε και το χωράφι θα δώσει δείγματα για το αν είναι ιδανικό για τη συγκεκριμένη καλλιέργεια. Ο εμβολιασμός των δέντρων εγίνε από την Ομάδα του Troufa Club Κατά τη διάρκεια τής ημέρας φυτέψαμε δέντρα που εμβολιάστηκαν από την Ομάδα του troufa club, έγινε περίφραξη και... κάναμε BBQ